You better look across the ocean

Usch en sådan sinnessjukt tråkig helg. Struntade i mina planer igår för att vara hemma och plugga hela dagen och detsamma idag. Så nu sitter jag med två debattartiklar, en om kaffe (nej, jag valde den inte själv) och en om genusperspektiv på förskolor. Har egentligen hur mycket att göra som helst men fokuserar på de två idag. Jag hoppas att ni har en roligare söndag än jag, men ibland får man prioritera! Igår var dagen så tråkig att jag faktiskt klippte mig själv, haha. Dock bara luggen men iallafall. Blev nöjd som tur var ;)

Jag vet varför vi två möttes här

Åh hej du fruktansvärda söndag. Nä, denna dag var inte så kass men det var vädret. Kom hem från Marcus på eftermiddagen efter en fin helg med honom. Och jag har så sinnessjukt mycket att göra de kommande veckorna känns det som! Har hur mycket i skolan att göra som helst + ett pianomedley jag måste öva på innan SKRIKA konserten. Plus att jag tänkte hinna fylla år om drygt en månad också. Så söndagsångesten är ganska stor just nu men jag fixar det!

Måste lägga upp jordens och universums fulaste bild! Precis när jag tar bilden så bränner sig Marcus på varmvattnet i kranen... Hakan(orna) <3

Vi filmade hela matlagningsprocessen (lagade mat till Marcus familj) och det ser ut som att han försöker lönnmörda mig med kökskniven trots att han egentligen håller undan den för att inte skada mig. (Eller?)
 

Jag skall alltid stanna här, för här är jag fri

Har precis målat naglarna och skall snart lägga mig och kika på film innan jag somnar. Imorgon är det fredag och det är sjukt hur fort denna vecka har gått!! Förstår ingenting, ibland är det så. Skall vara hos Marcus hela helgen också, jättemysigt! Och på lördag går vi på bio, vilken film är ännu oklart men det visar sig.

Godnatt på er!

I stand in the rain, I walk up that lane which leads to the sunshine

Nu börjar hösten! Insåg det inte förrän idag då jag slutade 17 och det började mörkna när jag åkte hem. Mot hösten och tidiga vintern brukar jag glida in i en halvdepression och bli instängd i en egen liten bubbla. Men på något sätt blir jag också så otroligt lycklig när det blir mörkare och mysigare och särskilt när julen närmar sig. Igår t.ex. var jag så otroligt trött efter skolan och det var mörkt och jag ville bara sova, men sedan kom världens bästa pojkis som jag inte träffat på över 1,5 vecka och pussade och kramade på mig så att jag blev glad igen. Så sjukt mysigt att ha någon att mysa med såhär i kallare tider!
 
Och i onsdags släppte Mark Knopfler ny soloplatta så då blev allting lite bättre igen.
 

En av världens bästa låtar!!

I'm on my own

Hej! Är nu hemma efter en fin vecka i Hannover. Har tagit över 800 bilder och tänkte lägga upp ett par st av dem här nu!

Bussen mot Arlanda!

Jag, Achmandur och Fabian

Oktoberfest med Vivi (tjejen jag bodde hos, till vänster) och Amanda + fler! Vivi är tre år yngre än mig och 10 centimeter längre! Sjukt fin tjej, tragiskt att gå bredvid henne haha.

Hittade en bro med massa hänglås fastsatta och jag och Amanda gick och kollade på alla och skrattade åt roliga namn.

Gick på zoo!

HAHA allt gick åt helvete på zoot! Någon (tror det var Fabian) råkade öppna grinden till fåglarna så att en rymde och gick runt i hela parken med oss


Och någon tappade sitt papper med matteövningar i surikaternas bon

Jag och Fabian utanför Phaeno (ett stort hus med massor av experiment) och efter att ha ätit där så blev alla som åt pasta med skinksås (typ 7 st) magsjuka och spydde i flera dagar UTOM jag! Helt sjukt

Roligaste rummet! Ett rum som lutade, kändes som att man var både stenfull och hög. 

Ett rum som tog kort på ens skuggor!

Herrenheuser garten, vacker fontän!

Betty, Vivis hund! Helt underbar

Asiatisk mat var så sjukt billigt! Kostade typ 20 kr för en box med hur mycket som helst i.

En till kväll på Oktoberfest. Öl med Amanda och franska Mélanie och Eva

Jag och Mélanie

Spenderade flera timmar inne på Primark i Hannover!

Någon snubbe, Miriam, Eva och Vivi

Värsta dagen!! Sprang runt i tre timmar i Hannover och löste matematiska problem i spöregn och fruktansvärd vind.

Finaste Mélanie och Vivi

Min och Amandas mugg!

Åkte båt i en timma på guidad tur i Hamburg. Jag var sjösjuk och mådde kasst. Amanda lämnade skräpet på bordet och sa att "detta är den sämsta kryssningen jag någonsin varit på!"

Spelade 3D minigolf i Hamburg och jag vann
Sedan var det dags för hemfärd och hade fått hem skolfotot som är helt förfärligt. 7 st i klassen ler och alla andra ser ut som jag vet inte vad. Tycker iallafall att jag och David blev ganska lika på fotot, haha.
 

RSS 2.0