What matters isn't the fact of dying, but what you're doing when you die. Renee, what were you doing at the moment you died? You were ready to love.

Åååh äntligen har jag köpt en dator! En jättefin ny en som jag är otroligt nöjd med hittills. Känner mig lite krasslig tyvärr men förhoppningsvis mår jag bättre till ikväll då vi tänkte röra oss uppåt mot stan och kika på Pride-paraden. Imorgon ska jag träffa min Marcus igen och det blir underbart. Puss!
Enda bilden jag har på min dator nu. JUSTE!! Jag och Julien åker till Tyskland första veckan i Oktober. Förväntar mig att Alphaville står och inväntar mig bakom varje gathörn

I forgot what you said but i remember how you whispered in my ear

Hej och välkommen! Har fortfarande ingen dator så kan inte blogga. Jobbar på det!! Idag är det fredag och imorgon har Julien varit här en hel vecka. Sjuuukt fort har denna veckan passerat och jävlar vad roligt vi har haft. Legat på golvet och skrattat varje kväll åt allt och ingenting. Igår kom Marcus hit och vi satt och pratade olika språk alla tre, väldigt trevligt. Ikväll skall vi åka och forsränna i Björbo (ingen aning om var det ligger) och det blir nog kul. Kommer hem på söndag eftermiddag och sedan börjar en ny skolvecka. Ha en fin helg!
 

Will you be my guard tonight? That is all i need to know.

Hej! Har snott min systers dator då jag fortfarande inte har någon. Hoppas läget är bra med er. Jag njuter av de sista sommarlovsdagarna i mitt liv. I helgen har jag varit i en sommarstuga i Kloten som jag knappt vet var det ligger. Varit på 50-årsfest, badat, kollat på OS och gosat med sötnosen. På lördag kommer Julien hit för att stanna i ett par månader och det ser jag verkligen fram emot!


Vi övade konster

Badade i SVINKALLT vatten, detta är dock någon gång på kvällen, jag badade halv 2 på natten.

Origamikurs inför 50-årsfirandet (50-åringen sitter för övrigt längst bak)

Fantastiskt väder

Och denna solnedgång var det finaste jag någonsin sett. Helt sinnessjukt, och naturligtvis var det ännu vackrare i verkligheten.

He don't play for respect

 
Ruskigt dålig på att uppdatera men min trast är trasig och blogg-appen vägrar funka på min tele. Så så länge blir det såhär innan jag köpt en ny dator. Har tillbringat senaste veckan hos min bror i stan. Han är i USA så jag har hans lägenhet för mig själv. Soft att vara ensam, även om jag haft besök större delen av tiden. Jag har varit på bio, sett den nya Batman. Tyckte den var riktigt bra faktiskt trots att jag inte brukar gilla superhjältefilmer. Men väldigt bra!  
Haha Amanda träffade på en fågel.
Finbesök
Jag och världens fulaste hund Börje.

RSS 2.0