Våren med Johan

Alooo!
Sitter på en hemskt lång håltimme igen med Amanda som förbereder sin presentation hon skall ha i Tyskland om Anja Pärson. Själv skall jag snacka om Björn Borg och jag tycker att den som kom på att vi skulle ha sporttema på dessa presentationer är jäkligt tråkig! Om tre timmar har vi kör och sedan skall jag och Majkus på en välgörenhetskonsert. Puss och kram.


Bye bye love

Sitter i skolan, har precis haft svenska och har nu en 3,5 timmars håltimme.. Snart bjuder världens bästa Jacob på lunch på Coco thai och sedan är det klassråd innan jag drar hem och väntar på gose. Tänkte laga tacos till oss ikväll, så detta blir en bra dag!


Is it me, is it you?

Haft en toppenhelg och söndag. Jag och Marcus åkte till Ikea (haha varenda jäkla gång) och bytte saker samt handlade lite. Sedan åkte vi hem till mig och bara gosade. Har haft världens julkänsla hela veckan! Helt sinnessjukt, så nu börjar det alltså igen. Just nu sitter jag i min säng, äter godis och mandariner och dricker te samt lyssnar på min fina jullista. Har precis laddat ner Love Actually också, detta går nästan överstyr. Men längtar så fruktansvärt till December, årets bästa månad!

On my way

Söndag, var tusan tog denna helg vägen?! Har lite plugg till imorgon som jag tänkte ta tag i snart innan Marcus kommer hit. Om exakt en vecka reser jag till sköna Tyskland. Jag och Amanda blev överlyckliga när vi insåg att vi åker dit under de dagar som Oktoberfest är. Sedan blev vi olyckliga när vi insåg att vi inte skall till München utan Hannover. Men men, blir nog jätteroligt ändå. Har börjat öva min tyska och straße är just nu det enda ord jag minns. 

Världens bästa vän och partyprinsesssa!!
Hittade mig en tyrolerhatt!
 
 

And we all have our daddy's eyes

Halli hallå!

Har en av mina tre sovmorgnar idag och skall precis gå upp och göra mig i ordning. Denna dag består enbart av engelskalektion och kör, med en fet håltimma emellan, tyvärr. Men sådant är livet och man får ta itu med lite skolarbete under den tiden. 
  
Finns ingenting bättre än att hitta ny fantastisk musik!! Fann denna i förrgår och älskar den. Ljuva 80 tal

This day's an invitation, and it's just for you

Så förälskad att det är galet! Tack för att du är du och för att du finns hos mig.

Valerie, Call me

Hej! Äntligen lördag. Gårkvällen tillbringades med de finaste tjejerna, så länge sedan vi sågs alla tillsammans men igår gjorde vi det igen. Hade det väldigt trevligt, åt pizza, spelade spel och pratade som bara vi kan. Imorgon skall jag fira min mormor som blir lite vuxnare!
 
Bilder från sista tiden

Jag och Marcus åkte till Ikea IGEN och ställde oss på familjeparkeringen och blev därmed en familj

Finaste Robyn och moi!

Blev afro för en dag 

Marcus jag önskar mig den stora längst bak!!

Och såklart världens sötaste unge





What will happen to us all?



















Now you came and changed the weather, now i want to live forever

Har suttit hela kvällen och tittat på Liveklipp med Alphaville och fy helvete vad bra dem är!!! Det senaste året har jag blivit helt besatt av dem och har hittat massa fina bilder nu. Klippet nedan är från en konsert bara ett par år sedan. Marian Gold (sångaren och min favvo) har förändrats en del i utseende på nästan trettio år, men han är för tusan lika bra sångare som i originalinspelningen som alla hört.




 

Vill du gå bredvid mig får du inte vara rädd för törnar, i stora sagan Verkligheten där vi kämpar mot giriga björnar.

Hej! Slänger in ett snabbt inlägg nu innan jag lägger mig för att kika på film. Idag har jag bytit lite kurser i skolan så nu på höstterminen kommer jag att läsa svenska b, svenska c, engelska b, engelska c och ensemble. Få + korta kurser betyder mycket sovmornar för mig. Imorgon börjar jag kl 13 och slutar 17. Har ett sjukt soft schema denna termin så det tänker jag njuta av så länge det varar. Har inga långa dagar utan slutar antingen tidigt eller börjar sent!
 
En låt vi nu sjunger acapella på ensemblen, sjukt kul!Vill

Send me a man from Argentina

Hej hallå!
I fredags var jag vid glashuset och grillade och bara myste med mycket folk. Igår kom Marcus och sov tills idag, då vi åkte och åt lunch hos min syster och sedan tog en sväng till IKEA och Marieberg. Fick med mig två par byxor hem, välbehövligt! Imorgon börjar en ny skolvecka men det ska bli rätt skönt. Om tre veckor åker ju jag och världens bästa vän Amanda till Tysland!!



Åkte till Ikea för att äta korv i torsdags
Fina flickor

Världens sötaste systerdotter som jag saknat så fruktansvärt!!

Världens sötaste pojkvän som jag också saknat!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

Lady writer on the TV

Halli hallå!
Åh vad jag är lycklig just nu. För det första är jag i princip frisk, helt fantastiskt skönt. Sedan hade min iphone sett sina bästa dagar, låsknappen har inte funkat på ett par veckor och vibrationen slutade funka idag när jag tappade den i golvet. Men tekniska jag slog telefonen så hårt jag kunde på knät (och grät nästan för att det gjorde så ont) och sedan funkade det igen. Laddade också ner en app som man trycker på som låser telefonen, så har löst det tillfälligt ändå. Imorgon ska jag och Julien grilla med massa vänner och på lördag får jag äntligen träffa Marcus igen efter en veckas sjukdom på båda håll. Saknat honom!
 
Puss på er.
Sims 1..... haha jag tycker detta typsnitt är det fulaste världen skådat, men Marcus tycker det är skitsnyggt. Spelade the sims 3 igår (så jävla kul!!) och min sim skulle precis föda barn, så jag tryckte på "åk till sjukhus" och antog att hon skulle ta bilen/taxi/transporteras dit men den jäveln satte sig på cykeln och trampade dit!! Höll på att gråta av nervositet. Okej hejdå

It is not me that you see

Hej..
Har legat i soffan hela dagen och är riktigt dålig. Har sån fruktansvärd rethosta så att jag knappt orkar andas, och orkar definitivt inte röra på mig. Så nu skall jag ropa in Julien och få honom att serva mig litegrann! Förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon men tvivlar starkt på det. Ha det bra sålänge!

It is not me that you see

Hej..
Har legat i soffan hela dagen och är riktigt dålig. Har sån fruktansvärd rethosta så att jag knappt orkar andas, och orkar definitivt inte röra på mig. Så nu skall jag ropa in Julien och få honom att serva mig litegrann! Förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon men tvivlar starkt på det. Ha det bra sålänge!

Get ready for the show

God eftermiddag!
Hade en trevlig kväll igår. Marcus kom hit och vi käkade middag, kollade på sommarkrysset med familjen och såg sedan Law Abiding Citizen (sjukt bra film!!). Dock är vi båda sjuka nu så vi låg och snörvlade tillsammans haha, men hellre det än ensam! Nu åkte han nyss och jag skall försöka lägga mig tidigt ikväll men först blir det High school musical med Julien! Pusss

Lite fula gosbilder från igår och idag. 

I just died in your arms tonight, it must have been something you said.

Åh fantastiska väder! Har suttit ute nu i ett par timmar vid datorn bortsett från när jag och Julien rensade äpplen i min trädgård. Om någon timma kommer Marcus och innan dess ska jag förse mig själv med medicin. Känner mig inte 100 alls och det gör tydligen inte han heller så vi får väl vara sjuka tillsammans ikväll! 






Will you be my guard tonight?

Hallå!
Haft en sjukt rolig kväll. Jag och Julien träffade Agnes och Sara, en ny tjej i vår klass från Ecuador och kollade lite på pride paraden innan vi gick mot stadsparken. Kollade på konserten som var väldigt bra. Träffade Amanda och lite av hennes folk och stökade runt. Nu är vi hemma och jag är så sjukt trött. Har installerat The Sims 1 på min nya dator som jag tänkte spela nu haha. Puss!

Finaste finaste älskling Julien!


HAHA Fulaste Amanda
$$

Mmm, gock
 
 

RSS 2.0