Alles klar, Herr Kommissar?

Hej! Har ganska precis bokat tågbiljett till Göteborg, på onsdag åker jag dit och träffar världens bästa. Kommer hem på lördagkväll och på måndag åker jag till Stockholm och går på grönan. Blir jättetrevligt båda resorna. Så imorgon är jag först bjuden på lunch hos Suzanna och sedan blir det hemåt och packa litegrann. Ha det bra och adjö

Mamma och prinsessan!

Come and rock me Amadeus

Slödag. Vaknade väl runt 14 men har fortfarande inte klätt på mig/gjort mig iordning, men vad gör det. Igår träffade jag Amanda och Suzanna, satte oss på stan och snackade om allting innan jag tog en buss hem till Lucas och hängde där ett par timmar. Gick sedan hem på natten och det var gårdagen.

If she's a lady, I'm her man and if she's a man then I'll do what i can.

Hey. Kommer ett "jag är så trött"-inlägg igen för shit vad trött jag är. Satt på Satin igår och åkte sedan hem till Jocke med Amanda. Somnade väl runt 3 och skulle upp 7 för att Amanda skulle och jobba. Åt frukost på mc och nu är jag hemma hos mormor&morfar igen. Skall åka och spela minigolf med mamma och L-M nu på dagen och sedan ikväll får jag se om jag är hemma eller inte.
Bästa barnfilmen ever.

Dancing in September

Hey.
Är så sinnessjukt trött, med all rätt. Två dagar i rad har jag gått och lagt mig halv sju på morgonen efter att ha suttit på skype 23-06 med en härlig en. Vaknade imorse kl 09 och fick för mig att klockan var 9 på kvällen.. Jaja, jag har hunnit med en del de senaste dagarna. Har träffat världens mysigaste vän, gått runt på stan sent sent på natten och varit trevliga med alla utemänniskor. Nakenbadat i hällregn. Träffat Josephine en sväng som jag inte sett på två veckor. Hittat massor av fantastisk musik och bra filmer. Det var allt för mig.
 
Åh det här är en av världens mest catchy låtar, så sjukt bra. *LEEER*

Twisting the bones until they snap

Är så glad nu under sommaren. Helt sjukt vilken skillnad på humör det är under sommaren och vintern. Glider alltid in i någon slags höstdepression som varar till våren och är inte riktigt mig själv, så jag njuter otroligt nu under sommarhalvåret. Igår träffade jag Lucas, vi tog en sväng och köpte lite öl innan vi gick hem till honom och åt, såg på Inception och tittade på William Spetz. Lucas sa att på P&L hade folk frågat honom typ fem gånger per dag om det var han som var William. Så gulligt. Idag har alla syskonen Magnusson samlats och fikat, och nu har jag precis sett klart på Inglorious Basterds. Sjukt bra film med grymma skådespelare som verkligen rekommenderas, i alla fall om man tycker om krigsfilmer som jag gör. Om ett par timmar skall jag röra mig mot staden för att träffa en vän som rest från fjärran.
 
P.S. Jag har blivit brun!!!! D.S.
P.S 2. Jag har inga bilder, sitter på mammas jobbdator då min har gått sönder. D.S 2.
 
Adjö

Time to say goodbye

Gråter lite

Those pretty eyes, that sexy smile. You won't fool me

God eftemiddag! Har ätit lunch på Coco thai med familjen nu för ett par timmar sedan och sedan dess har jag bara legat i min bed med datorn. Så idag blir det nog inte bättre faktiskt. Hade tänkt ta itu med lite städning men vi får se hur långt jag kommer på den punkten.

RSS 2.0